MUN Kulübü Öğrencilerimiz IGMUN 2018 Konferansına Katıldı

Lise MUN Kulübümüzün ikinci dönem etkinilkleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Anadolu ve Fen Lisemizden 13 öğrencimiz 21-24 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir Gelişim Kolejinde düzenlenen IGMUN 2018 konferansına katıldılar. Öğrencilerimiz bu yılki konferansta Çin, İtalya, Malawi, Morocco United Arab Emirates, Czech Republic Spain, Russia Cabinet ve US Cabinet delegeleri olarak DISEC, SOCHUM, ECOFIN, AFRICAN UNION, ARAB LEAGUE, NATO, JCC komitelerinde görev aldılar. Delegeleri oldukları ülkeleri temsil ettiler.

Öğrencilerimiz bu konferansla Birleşmiş Milletler Konferanslarının simülasyonlarını deneyimlediler. Dünya sorunları ile ilgili farkındalık kazanarak çözümler sundular. Tüm öğrencilerimiz konferans süresince toplantılarda aktif katılımcı olmaları ve İngilizce seviyelerinin yüksekliği ile dikkat çektiler.

MUN Kulübü öğrencilerimiz Emre Şimşek, Enis Özgün, Mert Timur, Alara Çokan, Umut Berkay Polat, Beyza Koşar, Sıla Temelgünzeki, Ceyda Arabacıoğulları, Kaan Önen, Naz Temelgünzeki ve Özer Gürbüz Aydın üstün başarıları ile dikkat çekmişlerdir. Ayrıca Isabella Yazıcı ve Gökçek Ayda Akçay moderatör olarak konferansta başarı ile görev aldılar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir