23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda düzenlenen anlamlı ve coşkulu törenle kutlandı.
22 Nisan 2026 Çarşamba günü Ortaokul-Lise tören alanında gerçekleştirilen program, öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Sunuculuğunu 4-B sınıfı öğrencimiz Ela Ozan ve Sınıf Öğretmenimiz Serap Noyan’ın üstlendiği törende; açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı 3-A sınıfı öğrencimiz Alin Alya Gülin yaptı. 4-A sınıfı öğrencimiz Ada Büyükbayram’ın seslendirdiği şiir büyük beğeni topladı.
23 Nisan etkinlikleri kapsamında açılan “Benim Renklerimle 23 Nisan” ile “Atatürk ve Çocuk” konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize belgelerini Okul Koordinatör Müdürümüz Derya Aksakal ile İlkokul – Ortaokul Müdürümüz Çağatay Durgar takdim etti.

Törenin sonunda sevgi, barış ve kardeşlik temasıyla gökyüzüne bırakılan balonlar, 23 Nisan’ın anlamını yansıtan etkileyici bir kapanış oldu.

MEV Koleji ailesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını kutluyor Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlığımız uğruna emek veren tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir