28 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen 1. Sınıflar Atölye Şenliği, öğrenci ve velilerimizin heyecan ve mutlulukla katıldığı keyifli bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.
Şenlik, Okul Koordinatör Müdürümüz Derya Aksakal ile İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Çağatay Durgar’ın katıldığı müzik atölye çalışması ile başladı.
1. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz; seramik, robotik, İngilizce, akıl oyunları, müzik ve beden eğitimi atölyelerinde öğretmenlerimizin rehberliğinde yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldu.
Farklı alanlardaki atölye çalışmalarına aktif katılım sağlayan öğrenci ve velilerimiz birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinlik, katılımcı öğrencilerimize madalyalarının takdimiyle sona erdi.














