1. Sınıf Velilerimiz Uyum Haftası Kapsamında Bilgilendirme Toplantılarına Katıldı

Uyum söz konusu olduğunda en az öğrencilerimiz kadar velilerimizin de kurumumuzun iç işleyişini daha yakından tanımasını önemsiyoruz. Bu kapsamda 1. sınıf velilerimiz  11 Eylül 2018 tarihinde  1-2. Sınıflar Müdür Yardımcısı Emine Yağcı’dan okul işleyişi hakkında idari bilgilendirme aldılar. Yağcı, velilerimize okulumuzdaki akademik yaşam, sosyal etkinlikler, zaman çizelgesi, sağlık hizmetleri, yemekhane hizmetleri, devam devamsızlık  konularında bilgi aktardı.

Öğretmen ve veli işbirliğinin önemini vurgulayan Yağcı, “En kıymetli varlıklarımızı çocuklarımızı yetiştirirken sizin desteğinizin biz öğretmen ve idareciler için çok değerli.” dedi. Velilerimizin sorularını yanıtladı.

Okul öncesi ve 1. Sınıflar Rehberlik Öğretmenimiz Ece Özkızılcık da “Şimdi Okullu Olduk” konulu seminerinde ilkokul sürecinde velilerimize onları nelerin beklediği konusunda ipuçları verdi. “Her çocuğun temel ihtiyacı sevgi ve şefkattir. Kendini güven içinde hissetmeye, bağımsızlığa ve ilgiye ihtiyacı vardır. Bu dönemde çocuğumuzun bu ihtiyaçları daha da belirgin hale gelir. Onun tatlı okul heyecanını paylaşalım. Ona yalnız olmadığını hissettirelim ki bu okula uyum sürecini daha kısa sürede tamamlasın.” dedi.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir