48. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Matematik dallarında üç projemiz ön elemeyi geçerek Ege Bölgesi Final Sergisine katılmaya hak kazandı.
Sosyal Bilimler dalında öğrencilerimiz Zeynep Karadağ ve Eda Mamaç’ın Coğrafya Öğretmeni Ebru Paykoç rehberliğinde hazırladıkları “Coğrafya Kitaptan Nasıl Çıkar?”; Fen Bilimleri dalında öğrencilerimiz Ekin Karya Köse ve Ataberk Kıykım’ın Biyoloji Öğretmenleri Selma Candemir rehberliğinde hazırladıkları “Peynir altı Suyundan İzole Edilen Glukomakropeptitçe Zengin Fonksiyonel Bir Gıda Üretmek”; Matematik dalında öğrencimiz Ç. Ayberk Sağlık ‘ın Matematik Öğretmeni Nihat Mert Pala rehberliğinde hazırladığı “Gauss Fibonacci ve Gauss Lucas Sayı Dizelerine Farklı Bir Bakış” konulu projeleri ile öğrencilerimiz, 27-30 Mart 2017 tarihleri arasında bölge sergisine katılacaklar.
Öğrencilerinin bu başarısını kutlayan Okulu Müdürü Tülay Yazgan, başarılı öğrencilerini tek tek tebrik ederek onlar için okul kütüphanesinde öğretmenlerinin de katılımıyla pasta kesti.
| SOSYAL BİLİMLER | COĞRAFYA KİTAPTAN NASIL ÇIKAR? | EBRU PAYOÇ | YNEP KARADAĞ EDA MAMAÇ | TÜBİTAK |
| FEN BİLİMLERİ | PEYNİRALTI SUYUNDAN İZOLE EDİLEN GLUKOMAKROPEPTİTÇE ZENGİN FONKSİYONEL BİR GIDA ÜRETMEK | SELMA CANDEMİR | EKİN KARYA KÖSE ATABERK KIYKIM | TÜBİTAK |
| MATEMATİK | GAUSS FİBONACCİ VE GAUSS LUCAS SAYI DİZELERİNE FARKLI BİR BAKIŞ | NİHAT MERT PALA | Ç. AYBERK SAĞLIK | TÜBİTAK |